Sábado, 24 Octubre 2020
FacebookTwitterLinkedin

Espacio polivalente para eventos empresariales, artísticos y culturales

Martes, 13 Octubre 2015 20:00

Exposició "Camins" - Montse Arnal i Karma Rovira - 5 a 20 de novembre 2015

teresarius: promotors d'art els presenta una exposició de les artistes Montse Arnal i Karma Rovira.

Representants de la Pintura Intuïtiva, ambdues artistes utilitzen les seves experiències espirituals i meditatives com a inspiració per a la creació d'obres que toquin la sensibilitat de l'espectador, obrint els seus sentits per connectar amb les arrels profundes del seu interior.

La Pintura Intuïtiva tracta del poder curatiu dels colors, amb les seves diferents onades de vibració que permeten a un mateix connectar-se a un nivell més profund, desenvolupant una major consciència de si mateix i permetent que la naturalesa dels elements faci la seva part en el procés de sanació.

L'obra pictòrica de les artistes Montse Arnal i Karma Rovira parla dels arbres i les seves branques flexibles però alhora forts , del mar i del seu constant anar i venir , dels cicles de la natura , de les connexions entre la realitat i la nostra percepció de la mateixa . Les seves imatges construeixen ponts a un món de color i boires , ajudant-nos a desconnectar de la realitat quotidiana i viatjar a l'altra banda del mirall , entrant en contacte amb les vibracions de dimensions paral·leles, visibles tot just amb els nostres ulls de l'ànima.


L'exposició Camins, que es podrà visitar gratis a l'Espai Mezanina entre 05 de novembre i el 20 de novembre de 2015, porta una mostra de les últimes obres de Montse Arnal i Karma Rovira. Explorant tècniques mixtes i inspirant-se en la naturalesa i les seves formes orgàniques les artistes construeixen vibrants i coloristes imatges, plenes de creativitat natural i saludable auto expressió emocional. 

Montse Arnal va néixer a Barcelona, estudiant de Medicina i llicenciada en Dret, fa molts anys va prendre la decisió de dedicar-se a la pintura. Les seves obres plàstiques han de mirar-se des del punt de vista espiritual i emocional. Autodidacta durant molts anys, defineix la seva pintura com "intuïtiva", ja que mitjançant els seus pinzells intenta crear una atmosfera etèria i reflexiva.El seu  aprenentatge acadèmic a l'Escola de Pintura Carme Muset a Barcelona la va fer obtenir el Primer Premi de Pintura Carme Muset l'any 2001.

Karma Rovira va néixer a Mataró (Barcelona). De formació autodidacta. Aprèn la teoria del color a l'Escola de Carme Muset de Barcelona, on es va enamorar de la tècnica del pastís.Va guanyar en l'any de 1994 el 1r Premi de Pintura Carme Muset. Després d'uns anys sense pintar i trencant totalment amb l'estil i les tècniques anteriors, juntament amb altres companyes ha creat el grup Antakarana de Pintura Intuïtiva, amb tècniques mixtes i experimentals. El 2008 va rebre una Menció d'Honor a l'Acadèmia Internazionale Greci-Marino a Itàlia.

 

Camins 

 

Montse Arnal i Karma Rovira

 


Data Inauguració: 05 de novembre de 2015 a las 19h.
Exposició del 05 de novembre de 2015 fins al 20 de novembre de 2015.
Local: Espai Mezanina, Ramón y Cajal, 2 · 08012 · Barcelona

Más información:  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. " target="_blank">info@teresarius.com
                                   www.teresarius.com


Información adicional

  • Fecha: Des del 5 fins al 20 de novembre de 2015
  • Artista: Karma Rovira i Montse Arnal
  • Inauguración: Dijous 5 de novembre a les 19h
Leer 2028 veces Modificado por última vez en Jueves, 29 Octubre 2015 23:58

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el Código HTML.

Detalles contacto

Mezanina

Ramón y cajal, 2
08012 Barcelona
Tel: +34 932 191 886
Tel: +34 647 692 492

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Nuestro horario

De lunes a viernes: 11h a 14h y 17h a 20h.

Sábado según eventos programados o con cita previa

"Puede concretar día y hora de visita"

Boletín Notícias

Suscríbete ahora

captcha